Aktiviteter Studiebok 2013
Vedlegg
-
Aktivitet 10.1 Identifikasjon av noen vanlige plaster
75 KB Last ned -
Aktivitet 10.2 Nanopartikler av gull
77 KB Last ned -
Aktivitet 2.1 Bufferkapasitet (2008)
33 KB Last ned -
Aktivitet 2.2 Alkalinitet i vann (2008)
27 KB Last ned -
Aktivitet 2.3 Bufferevnen hos NYCO fruktsalt (2013)
145 KB Last ned -
Aktivitet 3.1 Forbrenningsreaksjoner (2013)
144 KB Last ned -
Aktivitet 3.2 En spontan redoksreaksjon
74 KB Last ned -
Aktivitet 3.3 Redokspar av halogener (2013)
144 KB Last ned -
Aktivitet 3.4 Hydrogenperoksidinnholdet i en apotekvare
144 KB Last ned -
Aktivitet 3.5 Naturlige antioksidanter i fruktsaft
144 KB Last ned -
Aktivitet 4.1 Forprøver på salter
20 KB Last ned -
Aktivitet 4.10 Kolorimetrisk bestemmelse av kobber i kranvann
145 KB Last ned -
Aktivitet 4.2 Påvisning av anioner
76 KB Last ned -
Aktivitet 4.3 Påvisning av kationer
77 KB Last ned -
Aktivitet 4.4 Analyse av ukjente salter
76 KB Last ned -
Aktivitet 4.5 Analyse av metaller og legeringer
78 KB Last ned -
Aktivitet 4.6 Redokstitrering: bestemmelse av HClO i svømmebasseng
76 KB Last ned -
Aktivitet 4.7 Redokstitrering: bestemmelse av svoveldioksid i hvitvin
144 KB Last ned -
Aktivitet 4.8 Fellingstitrering: bestemmelse av kloridkonsentrasjonen i Bris (2013)
144 KB Last ned -
Aktivitet 4.9 Kolorimetrisk bestemmelse av nitritt i vann på flere måter
145 KB Last ned -
Aktivitet 5.1 Forprøver på kjente org. forbindelser
79 KB Last ned -
Aktivitet 5.2 Påvisningsreaksjoner for stoffgrupper
81 KB Last ned -
Aktivitet 5.3 Påvisning av alkoholer med kromsyre
76 KB Last ned -
Aktivitet 5.4 Analyse av ukjente organiske forbindelser (2013)
144 KB Last ned -
Aktivitet 5.5 Oksidasjonsreaksjon: fra propan-1-ol til propanal
76 KB Last ned -
Aktivitet 5.6 Oksidasjonsreaksjon: fra benzylalkohol til benzosyre
16 KB Last ned -
Aktivitet 5.7 Eliminasjonsreaksjon: fra sykloheksanol til sykloheksen
77 KB Last ned -
Aktivitet 6.1 Tynnsjiktkromatografi av «grønnfarge» fra blader
76 KB Last ned -
Aktivitet 7.1 Påvisning av de energigivende næringstoffene i melkepulver
75 KB Last ned -
Aktivitet 7.2 Undersøkelse av stoffer i melk og myse
76 KB Last ned -
Aktivitet 8.1 Enzymet katalase
15 KB Last ned -
Aktivitet 8.2 Proteaser i ananas og kiwi
13 KB Last ned -
Aktivitet 8.3 Enzymet pepsin og pH
144 KB Last ned -
Aktivitet 8.4 Klorofyll (2013)
145 KB Last ned -
Aktivitet 9.1 Spenningsrekke og reduksjonspotensialer (2013)
146 KB Last ned -
Aktivitet 9.2 Elektrolyse av natriumjodidløsning
74 KB Last ned -
Aktivitet 9.3 Undersøkelse av korrosjon med «rustindikator»
75 KB Last ned -
Aktivitet 9.4 Knallgass
75 KB Last ned -
Aktivitet 9.5 Fra elektrolysecelle til oppladbart batteri (2013)
145 KB Last ned